Ékítő készítő
2020. január 17. írta: kristonbzs

Ékítő készítő

Évek óta játszom a szalagokkal, gyöngyökkel, csipkékkel. Nem ritka ez a vonzalom, a legtöbb kislány is kedveli ezeket a szépségeket.
A papírszalagokból quillingeztem,a selyemszalagok a kanzashi szépségei felé vonzottak.Hogy mi a kanzashi? Hajdísz - egyszerűen és szimplán ennyit jelent. A selyemszalagok, maradék selyemdarabok felhasználásával készülő különleges hajdíszek több évezredes hagyományra tekintenek vissza az ázsiai, különösen a japán kultúrában. A technika révén az egyszerű alapmotívumok változatos összeillesztésével csodás dolgokat lehet létrehozni, ez fogott meg az első pillanattól engem is. Igyekeztem kipróbálni a lehetőségeket, a határokat, mi mire jó, mikor túlzó. 
A selyemszalagból gyöngyökkel kombinálva készült díszek leginkább a menyasszonyok ékei lehetnek. A menyasszonyi hajdíszek évezredek óta részei az esküvői ceremónián a menyasszony öltözékének. Változatlan érdeklődés mellett új és új formát öltenek, szinte nincs két egyforma, ahogy minden menyasszony, menyasszonyi frizura és hajdísz más. 
Erről a különleges műfajról szeretném megosztani érzéseimet és gondolataimat. Azon dolgozom, hogy az Ispiláng Műhelyből kikerülő darabok gyönyörűek, egyediek, megismételhetetlenek legyenek és maradjanak. 
Ebben a változatos és mindig változó világban szeretnék alkotó lenni.

Kriston-Bordi Zsuzsanna vagyok - az ékítő készítő. 

♥♥♥

Ha a munkám felkeltette az érdeklődésedet, ha többet szeretnél megtudni, látni, kérdezni vagy akár rendelni, keresd fel a facebook oldalamat, és üzenj a Messengeren keresztül: facebook.com/ispilang vagy e-mailben: ispilangkm@gmail.com 

Találkozzunk máshol is:
https://www.facebook.com/ispilang
https://www.instagram.com/ispilang
https://hu.pinterest.com/zsuzsannabordi

 

20190721_140418.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ispilang.blog.hu/api/trackback/id/tr8115404552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása